Barion Pixel
+36 20 98 60 200 / info@pritykalyha.hu

Rólunk

 
Működésünk 15 éve alatt több EZER elégedett vásárlónktól kaptunk pozitív visszajelzést a nálunk megvásárolt kandallók és kandallókályhák üzembe helyezése után. Cégünk filozófiájában a kezdetektől fogva kiemelt helyen szerepelt a vevőkkel való kapcsolattartás, és a jövőben ezt szeretnénk még magasabb szintre emelni. Ezalatt azt értjük, hogy ha megválunk egy kandalló-tól vagy kandalló kályhától, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy a vevőtől is örökre elbúcsúzunk.

Minden tőlünk Prity terméket vásárlót szeretnénk nyilvántartani, és megkereséseinkkel az évek múlásával is folyamatos visszajelzést kapni készülékeink működéséről, ezzel is elősegítve a cég fejlődését.

Az eddig folyamatosan összegyűjtött tapasztalataink alapján, a megvásárolandó kandalló vagy kandalló kályhával kapcsolatos összes felmerülő problémában megpróbálunk segítséget nyújtani, a fűtés vagy fűtésrendszer ésszerű megtervezésétől, a szükséges kémény beépítésén át a kivitelezési ötletekig.
Kérdéseikre személyesen, telefonon vagy akár e-mail formájában is készséggel állunk rendelkezésükre.
Az Önöktől érkező visszajelzéseket és tapasztalatokat szívesen fogadjuk, hogy összegezve és értékelve azokat, ezzel is tovább könnyítsük leendő vásárlóink részére a legmegfelelőbb kandalló vagy kandallókályha kiválasztását.

Tisztelettel: Prity Hungary Kft.